Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Recursos-e Esports: SportDiscus

Guia d’ús d’SportDiscus

Treballar amb els registres

SPORTDiscus ofereix una sèrie d’opcions per a treballar amb les referències. Si seleccionem una referència, podem: guardar-la en Google Drive, afegir-la a una carpeta personal, enviar-la per correu electrònic, citar-la, exportar-la a un gestor de referències bibliogràfiques, guardar una nota o obtindre un enllaç permanent.

Trabajar con los registros en SportDiscus

 

També tenim diverses opcions per a treballar amb una llista de referències guardades en "Mi Carpeta" o en les carpetes personalitzades creades a l’àrea personal: imprimir, enviar per correu electrònic, guardar com a arxiu o exportar.

Trabajar con varios registros en SportDiscus

Una vegada accedim al registre bibliogràfic, mitjançant el botó “Citar”  podem generar una referència bibliogràfica del document en diferents estils bibliogràfics segons les nostres necessitats.

Como citar en SportDiscus

 

Formatos de cita en SportDiscus

 

Mitjançant el botó “Guardar” , podem guardar el registre complet en format HTML. Junt amb la informació del registre, és possible guardar el text complet del document, si tenim accés al mateix.

Guardar registros en SportDiscus

 

Guardar registros en SportDiscus

 

Una vegada seleccionada, podem exportar la referència a un gestor de referències bibliogràfiques prement el botó “Exportar”  i seleccionant el format d’arxiu en què volem exportar la cita.

Exportar una referencia en SportDiscus

 

També podem exportar diverses referències alhora des de la carpeta temporal o des de la nostra àrea personal. En aquest cas, haurem de seleccionar també el format en què volem fer l’exportació.

Exportar varias referencias con SportDiscus

Podem enviar referències bibliogràfiques a una adreça de correu electrònic prement el botó “Enviar” . Junt amb la referència, és possible enviar el document en format PDF com a fitxer adjunt, si tenim accés al text complet. 

Enviar referencia por correo electrónico en SportDiscus

 

Enviar por correo electrónico con SportDiscus

 

Des de la pantalla de resultats, pots marcar els registres que t’interessen i enviar-los a “Carpeta”. Tan sols has de fer clic en el símbol  que hi ha a la dreta de cada registre. Una vegada marcats els documents, la icona apareixerà en color groc

Els documents queden emmagatzemats en la carpeta fins al moment en què es tanque la sessió.

Registros seleccionados en SportDiscus

 

Si vols guardar les referències de manera permanent, has de crear-te un compte personal, on podràs accedir a serveis addicionals com ara crear carpetes personals, guardar anotacions o crear alertes.

Per a fer-ho, has de seleccionar l'opció “Conectar” de la barra superior.

Como crear una cuenta personal en SportDiscus

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.