Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Recursos-e Salut: ClinicalKey Student

Recursos-e. Biblioteca de Ciències de la Salut

Lectura i funcionalitats

Els llibres es poden llegir en línia en la pròpia plataforma. A més, la plataforma ofereix les següents opcions d'anàlisis i interacció:

 

  • Recursos de estudio: Permet visualitzar la totalitat del contingut de la plataforma, filtrant per tipologia (resums clínics, contingut dels llibres, imatges i vídeos), per especialitat i nivell de contingut (formació bàsica i clínica).

  • Bookshelf: És l'opció per a crear la "biblioteca personal" o "prestatgeria". Permet accedir a opcions personalitzades com crear notes, compartir notes i contingut amb altres usuaris, crear marcadors, ressaltar el text i crear targetes interactives (flashcards) per a l'autoavaluació de l'aprenentatge.

         Bookshelf també permet la lectura offline des d'una aplicació descarregable per a escriptori i per a dispositiu mòbil.

         Des de la plataforma s'accedeix al Bookshelf a través d'aquesta icona. 

  • Presentaciones: Permet generar presentacions acadèmiques utilitzant el banc d'imatges de la plataforma sense transgredir els drets d'autor. Incorpora les cites de les imatges de manera automàtica i permet emmagatzemar la presentació en la plataforma, elaborar-la, modificar-la i descarregar-la en qualsevol moment des de l'apartat Mi lista.

  • Mi Lista: a través d'aquesta opció també en proves, podem accedir a llibres que hàgem guardat prèviament com si es tractara de “favorits”. També trobarem un accés directe a l'apartat “Mis presentaciones”, on podrem recuperar totes les presentacions guardades i generar noves.

 

  •  Banco de preguntas: Nova funcionalitat en període de proves, que inclou més de 6650 preguntes tipus test de diferents especialitats mèdiques que permetran fer simulacres per a autoavaluar coneixements i reforçar així, el procés formatiu. Inclou 390 preguntis extretes dels últimes convocatòries d'exàmens MIR.
     
  •  Rendimiento: aquesta opció permet comprovar els temes en els quals s'ha obtingut menys puntuació i tornar a realitzar el test. També permet revisar la puntuació obtinguda en els diferents temes avaluats per a confirmar el rendiment i comparar-lo amb la mitjana de puntuacions que han obtingut altres estudiants.

 

Videotutorial: Aprende a crear autoevaluaciones: elaborar un test,
seleccionar temas, revisar respuestas y reforzar conceptos clave

 

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.