Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Recursos-e Salut: ClinicalKey Student

Recursos-e. Biblioteca de Ciències de la Salut

Contingut

ClinicalKey Student conté els principals manuals de referència en línia de medicina, odontologia, microbiologia, infermeria i altres disciplines biomèdiques. Més de 250 manuals imprescindibles en l'àrea de Salut entre els quals es troben: Atles d'anatomia humana de Netter, Medicina Interna de Farreras-Rozman, Tractat de Fisiologia Mèdica de Guyton & Hall, Principis d'histologia i embriologia bucal de Chiego, Fonaments de medicina i patologia oral de Crawson; Odontologia pediàtrica i de l'adolescent de McDonald i Avery...

La col·lecció es manté contínuament actualitzada i periòdicament s'afigen nous títols i noves edicions.

Pots consultar els títols de cada col·lecció i el seu accés a la plataforma des de la nostra eina de cerca i descobriment Trobes:

                              Col·lecció CK Student Medicina

                        Col·lecció CK Student Odontologia

                        Col·lecció CK Student Infermeria  

A més, el proveïdor proporciona llistats actualitzats dels títols que contenen les 3 col·leccions de Medicina, Odontologia i Infermeria:

 

Imatge de una sala d'estudi de la biblioteca


A més, també inclou imatges, vídeos i resums clínics:

  • Més de 300 vídeos associats que abasten des de demostracions pràctiques de disseccions anatòmiques fins a exemples instructius d'exploracions clíniques.
  • Més de 60.000 imatges autoritzades per drets d'autor
  • Més de 1.500 resums d'accés ràpid que converteixen les descripcions mèdiques de malalties complexes en sinopsis fàcils d'entendre.
Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.