Skip to Main Content
 

Recursos-e Salut: ClinicalKey Student

Recursos-e. Biblioteca de Ciències de la Salut

Lectura i funcionalitats

Els llibres es poden llegir en línia en la pròpia plataforma. A més, la plataforma ofereix les següents opcions d'anàlisis i interacció:


 

  • Recursos de estudio (libros, imágenes, vídeos, resúmenes): Permet visualitzar la totalitat del contingut de la plataforma, filtrant per tipologia (resums clínics, contingut dels llibres, imatges i vídeos), per especialitat i nivell de contingut (formació bàsica i clínica).

  • Bookshelf: És l'opció per a crear la "biblioteca personal" o "prestatgeria". Permet accedir a opcions personalitzades com crear notes, compartir notes i contingut amb altres usuaris, crear marcadors, ressaltar el text i crear targetes interactives (flashcards) per a l'autoavaluació de l'aprenentatge.

         Bookshelf també permet la lectura offline des d'una aplicació descarregable per a escriptori i per a dispositiu mòbil.

         Des de la plataforma s'accedeix al Bookshelf a través d'aquesta icona. 

  • Presentaciones: Permet generar presentacions acadèmiques utilitzant el banc d'imatges de la plataforma sense transgredir els drets d'autor. Incorpora les cites de les imatges de manera automàtica i permet emmagatzemar la presentació en la plataforma, elaborar-la, modificar-la i descarregar-la en qualsevol moment des de l'apartat Mi lista.

  • Mi Lista: a través d'aquesta opció, podem accedir a llibres que hàgem guardat prèviament com si es tractara de “favorits”. També trobarem un accés directe a l'apartat “Mis presentaciones”, on podrem recuperar totes les presentacions guardades i generar noves.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.