Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Recursos-e Salut: ClinicalKey Student

Recursos-e. Biblioteca de Ciències de la Salut

Nou mòdul en proves d'autoavaluació a CK Student Medicina

  CK Student Medicine ofereix en proves durant un mes una nova funcionalitat d'autoavaluació, consistent en tests per a mesurar el rendiment de l'estudiant.

A través de l'opció “Banco de preguntas”, disponible al menú superior de la plataforma, alumnes i professors trobaran accés a un mòdul amb més de 6650 preguntes  tipus test de diferents especialitats mèdiques que permetran fer simulacres per a autoavaluar coneixements i reforçar així, el procés formatiu. Inclou 390 preguntes extretes de les últimes convocatòries d'exàmens MIR.

Per a més informació, podeu consultar:

Dubtes i suggeriments: BibliotecaRespon

 

Com accedir al recurs

L'accés a la plataforma es fa des d'aquests dos enllaços per a cada col·lecció:

Accés a ClinicalKey Student Medicina i Odontologia 

Accés a ClinicalKey Student Infermeria  

L'accés és de tipus institucional, introduint les credencials de la UV: nom (LDAP) i contrasenya.

NO serà necessari estar connectat a la xarxa de la UV (eduroam o VPN, si l'accés es fa des de casa).

La primera vegada que s'accedeix, caldrà triar la institució (Universitat de València) i emplenar un breu formulari amb dades personals (nom, cognoms, correu, vinculació) per a verificar la nostra identitat.

        Si tens qualsevol problema per a accedir a la plataforma, pots contactar amb l'editor emplenant aquest formulari o escrivint a  aquesta direcció d'email: atencionalcliente@elsevier.com 

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.