Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Recursos-e Salut: ClinicalKey Student

Recursos-e. Biblioteca de Ciències de la Salut

Nou mòdul en proves d'autoavaluació a CK Student Medicina

  CK Student Medicine ofereix en proves durant un mes una nova funcionalitat d'autoavaluació, consistent en tests per a mesurar el rendiment de l'estudiant.

A través de l'opció “Banco de preguntas”, disponible al menú superior de la plataforma, alumnes i professors trobaran accés a un mòdul amb més de 6650 preguntes  tipus test de diferents especialitats mèdiques que permetran fer simulacres per a autoavaluar coneixements i reforçar així, el procés formatiu. Inclou 390 preguntes extretes de les últimes convocatòries d'exàmens MIR.

Per a més informació, podeu consultar:

Dubtes i suggeriments: BibliotecaRespon

 

Contingut

ClinicalKey Student conté els principals manuals de referència en línia de medicina, odontologia, microbiologia, infermeria i altres disciplines biomèdiques. Més de 250 manuals imprescindibles en l'àrea de Salut entre els quals es troben: Atles d'anatomia humana de Netter, Medicina Interna de Farreras-Rozman, Tractat de Fisiologia Mèdica de Guyton & Hall, Principis d'histologia i embriologia bucal de Chiego, Fonaments de medicina i patologia oral de Crawson; Odontologia pediàtrica i de l'adolescent de McDonald i Avery...

La col·lecció es manté contínuament actualitzada i periòdicament s'afigen nous títols i noves edicions.

Pots consultar els títols de cada col·lecció i el seu accés a la plataforma des de la nostra eina de cerca i descobriment :

                              Col·lecció CK Student Medicina

                        Col·lecció CK Student Odontologia

                        Col·lecció CK Student Infermeria  


A més, també inclou imatges, vídeos i resums clínics:

  • Més de 300 vídeos associats que abasten des de demostracions pràctiques de disseccions anatòmiques fins a exemples instructius d'exploracions clíniques.
  • Més de 60.000 imatges autoritzades per drets d'autor
  • Més de 1.500 resums d'accés ràpid que converteixen les descripcions mèdiques de malalties complexes en sinopsis fàcils d'entendre.
Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.