Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Ciència i Tecnologia dels Aliments: Recursos Web

Associacions, societats, centres d'investigació i organismes importants

Legislació i normes sobre alimentació

Recursos Educatius

Enllaç a ACS Chemistry for life

La Societat Americana de Química posa a l' abast diversos recursos per a docents, estudiants de tots el nivells de l' àrea de química, activitats relacionades amb aquesta disciplina, possibilitat de buscar llibres y revistes...

 

Enllaç a Love Food Love Science

Lloc web de recursos docents amb aplicacions pràctiques que satisfan les necessitats genuïnes a l'aula. Els recursos han estat proporcionats per l' IFST (sigles angleses d' Institut de Ciència i Tecnologia dels Aliments).

 

Crea gràfics de ciències de la vida en minuts.

Crea figures professionals de ciències de la vida en minuts buscant milers d' icones i plantilles predissenyades de més de 30 subdisciplines.

 

Enllaç a Mentimeter per a fer presentacions

Crea presentacions i reunions interactives des de qualsevol lloc utilitzant enquestes en directe, qüestionaris, núvols de paraules, preguntes i respostes en temps real, amb independència de la distància o la presencialitat.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.