Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Guia de recursos de fons patrimonials: Inici

Accés i taulell d'informació de la Biblioteca
Sala d'investigadors Pérez Bayer
Sala d'exposicions Duc de Calàbria
Sala d'estudi Thesaurus

Segueix-nos

Facebook Instagram Twitter  Pinterest

 

Caplletra miniada del manuscrit BH Ms 891

Lletra capital L envoltada per motius vegetals

a guia de recursos de la Biblioteca Històrica de la Universitat de València conté una selecció estructurada de recursos d'informació sobre fons patrimonials.

A través d'ella, podreu accedir als recursos propis de la Biblioteca i sobre els seus fons, així com als d'altres biblioteques i institucions que compten amb fons patrimonials. Podreu accedir també a pàgines web dedicades a temes relacionats amb manuscrits, incunables i impresos dels segles XVI al XIX. Igualment, hi trobareu recursos sobre projectes de digitalització i biblioteques digitals i sobre recursos relacionats amb diferents aspectes del llibre antic com ara el paper, les filigranes, els gravats, l'enquadernació, la preservació i conservació, els antics posseïdors, etc.

Amb aquesta guia, la Biblioteca Històrica posa a l'abast de les seues usuàries i usuaris una ferramenta de suport per l'aprenentatge i la investigació.

 

Orla arquitectònica del manuscrit BH Ms. 389
Orla xilogràfica de l'edició incunable del Tirant lo Blanc, impresa a València per Nicolau Spindeler en 1490. BH Inc. 39
Portada gravada a dues tintes de la Vita Christi d'Isabel de Villena, impresa a Barcelona per Carles Amorós en 1527
Coberta il·lustrada de l'edició de la novel·la de Vicente Blasco Ibáñez Mare nostrum,  publicada per l'editorial Prometeo  en 1918
Portada de la revista Helios: órgano de la Sociedad vegetariana naturista de Valencia
Cartell de Jose Mongrell del IV Centenari de la Universitat de València, imprés per la litografia Ortega a  València en 1902

Ubicació

Participa en la construcció d'aquesta guia i dona'ns la teua opinió. Escriu-nos a:  

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.