Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Ètica empresarial i responsabilitat social de les empreses: Inici

Guia específica d'Ètica empresarial i responsabilitat social de les empreses

La Ètica empresarial consisteix en el «descobriment i l’aplicació dels valors i normes compartits per una societat pluralista a l’àmbit particular de l’empresa, la qual cosa requereix entendre-la segons un model comunitari”

Cortina, A. (1999). Ética en la empresa

Ètica empresarial i responsabilitat social de les empreses en la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Quan cerquem un llibre en el catàleg Trobes, es facilita la ubicació del mateix mitjançant al codi escrit al llom del llibre.

Pots trobar llibres sobre "Ètica empresarial i responsabilitat social de les empreses" fent la cerca avançada: matèria conté etica empresarial i matèria conté empreses responsabilitat social.

Aquest tipus de cerques no se circumscriu a una sola classificació temàtica (numèrica). Has de buscar la signatura al Plànol alçat de la Bibioteca.

Recurs destacat

undefined

WBCSD resources

Publicacions del World Business Council for Sustainable Development (WBCSD) que reuneix a companyies capdavanteres en el món unides pel compromís amb el desenvolupament sostenible a través dels seus tres pilars: creixement econòmic, balanç ecològic i progrés social.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.