Skip to Main Content
 

Desenvolupament humà sostenible: Inici

Guia específica de Desenvolupament humà sostenible

undefined
Desenvolupament sostenible ès aquell que satisfà les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les generacions futures per satisfer les seues pròpies.

(Font: Informe Brundtland).

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Cerca al catàleg TROBES

undefined

Cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat  de recursos externs, molts a text complet

Guia d'ajuda completa

Cerca revistes per ISSN

Centres de documentació

Destaquem

“Este año, los líderes mundiales tienen la oportunidad sin precedentes de poner el mundo en la senda del desarrollo incluyente, sostenible y resiliente», Helen Clark, Administradora del PNUD, enero de 2015.

En la Cumbre per al Desenvolupament Sostenible, de setembre de 2015, els Estats Membres de la ONU aprobaren l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, que inclou un conjunt de 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a posar fi a la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i fer front al canvi climàtic.

Articles

Per trobar articles al catàleg Trobes, busca els termes del teu interès i utilitza el filtre de Tipus de recurs "Article"

Revistes destacades d'accés lliure

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.