Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Desenvolupament humà sostenible: Inici

Guia específica de Desenvolupament humà sostenible

undefined
Desenvolupament sostenible ès aquell que satisfà les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les generacions futures per satisfer les seues pròpies.

(Font: Informe Brundtland).

Desenvolupament humà sostenible en la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Quan cerquem un llibre en el catàleg Trobes, es facilita la ubicació del mateix mitjançant al codi escrit al llom del llibre.

Pots trobar llibres sobre "Desenvolupament humà sostenible" fent la cerca simple "desenvolupament humà sostenible". També una cerca per matèries "Desenvolupament sostenible".  És recomanable utilitzar en aquest cas la cerca avançada.

Aquest tipus de cerques no se circumscriu a una sola classificació temàtica (numèrica). Has de buscar la signatura al Plànol alçat de la Bibioteca.

Centres de documentació

Destaquem

“Este año, los líderes mundiales tienen la oportunidad sin precedentes de poner el mundo en la senda del desarrollo incluyente, sostenible y resiliente», Helen Clark, Administradora del PNUD, enero de 2015.

En la Cumbre per al Desenvolupament Sostenible, de setembre de 2015, els Estats Membres de la ONU aprobaren l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, que inclou un conjunt de 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a posar fi a la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i fer front al canvi climàtic.

Revistes destacades d'accés lliure

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.