Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Socials-Formacio

Espais i serveis de la biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

On es troba la biblioteca?

On es troba la biblioteca?

La biblioteca de Ciències Socials es troba al Campus de Tarongers (av. dels Tarongers, s/n. 46022 València)

Horari

Es va inaugurar l'any 1999. Està dedicada a Gregori Maians i Ciscar, intel·lectual de el segle XVIII i referent de la il·lustració valenciana. Forma part del Servei de Biblioteques i Documentació (SBD), que aglutina totes les biblioteques i arxius de la Universitat de València i coordina el funcionament dels diferents punts de servei que existeixen en tots els campus de la Universitat,  de manera que els serveis i la normativa són comuns a totes les biblioteques.

Vista des de l'interior: Hall d'entrada

És un edifici de 6 plantes, de gairebé 15.000 m2. Està especialitzada en l'àrea de CCSS i jurídiques i en les titulacions que s'imparteixen a les facultats de Dret, Economia i CC Socials. Aquesta Biblioteca també és seu de la Biblioteca dipositària de Nacions Unides

Taulell d'entrada. Informació general

A l'entrar a l'hall de la biblioteca, trobaràs un taulell d'informació general. Poden orientar-te sobre els espais de la biblioteca, horaris i altres assumptes generals.

Taulell d'informació bibliogràfica i referència

En aquest taulell atendrem totes les teues necessitats d'informació bibliogràfica: com trobar els llibres, articles, com funciona un recurs d'informació, etc.

Sales d'Estudi individual

Les sales d'estudi individual estan en totes les plantes de la biblioteca (costats Nord i Sud). S'ha de respectar el silenci

Sales de Treball en grup

Les sales de treball en grup es troben a la planta 0b Nord i -1 Nord. Estan degudament senyalitzades

Taulell de préstec i màquina d'autopréstec

El taulell de préstec es troba a la Planta -1. Quan hages acabat de buscar els llibres que vols portar-te a casa, pots dirigir-te a aquest taulell o bé a la màquina d'autopréstec

Altres serveis de la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Servei de préstec: bústia de retorn de llibres

Hi han 2 bústies: una a l'entrada de la biblioteca. l'horari de recollida és de dilluns a divendres a les 13h i a les 19 h. i dissabtes a les 13 h. L'altra bústia es troba en  la planta -1, només funciona en períodes d'obertura de 24 hores.
Fins que el llibre no estiga revisat no es considerarà retornat.

Suport informàtic virtual

Servei de suport informàtic virtual:

  • Configuració d'ordinadors
  • Accés a la Secretaria Virtual (Des del compte de correu de la Universitat).
  • Cal dirigir-se a: https://solicitudes.uv.es/

Reprografia: Màquina expenedora de targetes

SERVICIO ANULADO TEMPORALMENTE

La màquina expenedora de targetes per a la fotocopiadora està al hall, a la banda de la porta de accés a passadís, costat Nord. En els taulells no es fan càrrec de subministrar canvi per a fotocopiar o comprar o recarregar les targetes (el servei de reprografia no depèn de la Biblioteca)

Reprografia

SERVICIO ANULADO TEMPORALMENTE

Fotocopiadores (es veuen en els dipòsits): amb targeta, en costat Nord i a la planta -1 (costat
sud) i amb monedes, en costat Sud ia la planta -1 (costat sud). Possibilitat d'imprimir des de USB a la planta 0
sota Nord, la 2 sota i alt Nord, així com des de la -1 Sud.

Ordinadors

Donen accés a Internet, catàleg, bases de dades, paquet Microsoft Office (Word, Excel, Access, PowerPoint), LibreOffice 4.0 (processador de text, editor de fulls de càlcul, gestor de presentacions, gestor de bases de dades, editor de gràfics vectorials i un editor de fórmules matemàtiques); els ordinadors dels dipòsits també tenen totes aquestes opcions.
Per obrir la sessió cal identificar-se amb l'usuari i contrasenya de l'correu de la UV. Disposes de plànols de l'alçat en els mobles dels ordinadors, per localitzar la disposició de la col·lecció bibliogràfica a l'edifici.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.