Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Socials-Formacio

Què és i com s'estructura

Com i on cercar informació

El primer impuls de tots és anar a Internet i teclejar directament l'enunciat en un cercador generalista, però molts resultats obtinguts poden no ser adients o no s'ajustaran a les nostres necessitats.

La biblioteca et recomana

que utilitzes els recursos que tens al teu abast a la pàgina de Biblioteques.uv, on tens l'accés al nostre catàleg Trobes: eina de cerca i descobriment de recursos bibliogràfics de la Biblioteca de la UV. Permet fer cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat de recursos externs, molts a text complet.

També has de conèixer les guies temàtiques de la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians. L'objectiu de les Guies és servir als estudiants, docents i investigadors per localitzar recursos d'informació classificats per les àrees de coneixement correspondents a les facultats de Dret, Economia i Ciències Socials de la Universitat de València. Pots participar en la seua construcció enviant els teus suggeriments i comentaris.

En "Redacció de treballs" de Guies i ajudes de la Biblioteca de Ciències Socials, pots consultar bibliografia especialitzada en aquest tema.

Consulta altres treballs en Recolecta (Recol·lector de Ciència Oberta, és l'agregador nacional de repositoris d'accés obert.)

 

Redactar - Gestionar la bibliografía

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.