Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Arbitratge: Inici

Guia específica d'Arbitratge. Descripció

«El conveni arbitral és una via de resolució de conflictes, de naturalesa contractual, que permet la solució de controvèrsies d’una forma més ràpida i senzilla mitjançant un procediment extrajudicial, a la qual les parts decideixen sotmetre’s per decisió pròpia, acceptant com a resolució ferma el laudo arbitral.
Aquest procediment està regulat per una llei especial, la Llei 60/2003, de 23 de desembre, d’Arbitratge, encara que es complementa amb les disposicions corresponents en matèria de dret de protecció dels consumidors i de condicions generals de la contractació.
Pot ser de dos tipus, de dret o d’equitat, segons els criteris adoptats pels àrbitres per a la resolució dels conflictes.
Els laudos tenen caràcter ferm davant les parts, produeixen efectes de cosa jutjada, per la qual cosa estan obligades a complir l’estipulat.»© tirantonline.com, TOL3.969.328

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Cerca al catàleg TROBES

undefined

Cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat  de recursos externs, molts a text complet

Guia d'ajuda completa

Cerca revistes per ISSN

Multimèdia

Arrenta Seguros. El arbitraje en arrendamientos, auténtico desahucio express. Solución de conflictos en alquileres rápida y eficaz. Alternativa a la justicia ordinaria.

Innodret, Universitat de València, 2010. Ponencia de Jan Kleinheisterkamp, Senior Lecturer in Law, London School of Economics (UK). Jornada: La resolución alternativa de conflictos en materia de Propiedad Intelectual (Derechos de Autor).Duración: 58 M

Uso de la mediación en la resolución sobre propiedad intelectual de La Cumparsita. Un ejemplo de arbitraje entre letristas y compositor. Innodret, Universitat de València, 2010. Ponencia sobre un ejemplo de arbitraje entre letristas y compositor. Jornada: La resolución alternativa de conflictos en materia de Propiedad Intelectual (Derechos de Autor). Duración: 1H 01M

Curtis, S., 1960-, Campbell, A. K., Thompson, D. M., Thykier, K., Mirren, H., Reynolds, R., 1976-, et al. (2015). La dama de oro. Barcelona: RBA Revistas. Resenya: Basada en una història real. Maria Altmann (Helen Mirren), una dona jueva que va fugir de Viena durant la II Guerra Mundial (1939-1945), torna seixanta anys després per reclamar les propietats que els nazis van confiscar a la seva família, entre les que es troba el cèlebre 'Retrat d'Adele Bloch-Bauer I ', de Gustav Klimt. Un jove advocat (Ryan Reynolds) la ajudarà en la seva lluita amb el govern austríac i la Cort Suprema dels Estats Units. Alhora, Maria s'haurà d'enfrontar a les terribles veritats del seu passat.

Jarecki, N., Gere, R., Marling, B., Roth, T., Sarandon, S., y Casta, L. (2012). El fraude: Barcelona: RBA Revistas.Intèrprets: Richard Gere, Brit Marling, Tim Roth, Susan Sarandon, Laetitia Casta. Idiomes, anglès i castellà, amb subtítols en anglès i castellà

Articles

Per trobar articles al catàleg Trobes, busca els termes del teu interès i utilitza el filtre de Tipus de recurs "Article"

Associacions

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.