Skip to Main Content
 

Òptica i Optometria: Recursos Web

Activitats de la Facultat de Física

Recursos Educatius

 

Digital Commons Network reuneix articles acadèmics gratuits a text complet i revisats per parells, capítols de llibres, dissertacions, documents de treball, actes de congressos i altres treballs acadèmics originals.

 

Comunitat que ajuda als investigadors a compartir i trobar informació erudita acurada en física d´alta energia.

 

Servidor Multimèdia de la Universitat de València de recursos docents com a suport a la docència presencial.

 

 

Biblioteca Digital de Funcions Matemàtiques (NIST).Projecte iniciat per a realitzar una revisió completa de funcions matemàtiques amb fòrmules, gràfiques i taules matemàtiques d' Abramowitz i Stegun que ha anat amp`liant la seua cobertura i actualitzant-se d'acord amb les necessitats actuals.

 

Descarrega el programari de disseny òptic d'alt rendiment, fàcil d'utilitzar i amb la majoria de característiques i funcionalitats del programari òptic de gama alta.

 

Crea presentacions i reunions interactives des de qualsevol lloc utilitzant enquestes en directe, qüestionaris, núvols de paraules, preguntes i respostes en temps real, amb independència de la distància o la presencialitat.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.