Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Logopèdia: Inici

Biblioteca de Psicologia i Esport

La biblioteca en xarxes

Facebook Instagram Twitter  Pinterest

 

Bibliografia recomanada del teu Grau

Descripció

Et presentem a continuació la guia temàtica del Grau en Logopèdia elaborada per la Biblioteca de Psicologia i Esports. A través d'ella podràs conéixer les eines, recursos i serveis que t'oferim. Amb això pretenem donar suport als estudis que s'imparteixen en la nostra Universitat així com servir d'ajuda a les labors de recerca i docència.

   

Horari

La Biblioteca de Psicologia i Esport ofereix el servei de lectura i estudi en sala amb un aforament màxim del 75 %.  Consulteu la Informació especial coronavirus. La utilització de les sales d’estudi de la Universitat de València queda restringida a persones amb targeta universitària UV.

 

  • De dilluns a divendres de 8:15 h a 21:00 h.
  • Dissabtes: tancat

Ubicació

Coneix la nostra biblioteca

Colabora i valora

Participa en la construcció d'aquestes guies i dóna'ns la teua opinió. Escriu-nos a La Biblioteca respon

      

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.