Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Filosofia: Portals de recursos

Generals

  • Proyecto filosofía en español: portal que conté seccions de recursos documentals, edicions digitals d'obres, fòrums de discusió, llistes de correu, hemeroteca, etc.
  • Cibernous: filosofia en red: la pàgina està estructurada en les seccions: autores, cronología, foros, lógica. Ofereix també una selecció de recursos a internet sobre filosofia.
  • Filosofia.net: el portal de la filosofía en internet: dona accés a altres portals, cercadors, diccionaris, revistes, webs institucionals, etc. sobre filosofia.
  • La caverna de Platón: web dirigida tant a alumnes i professors de secundària com d'educació superior. Té continguts sobre història de la filosofia, art i filosofia, articles, ressenyes de llibres, etc.
  • Filópolis: interessant lloc dedicat a l'ètica i filosofia per a no iniciats. Oferix qüestions de filosofia, història de la filosofia, ètica, activitats interdisciplinars, etc...
  • 1000-word philosophycol·lecció en constant creixement d'assajos originals sobre temes filosòfics rellevants. Aquests són més de caràcter introductori i divulgatiu que articles argumentatius.
  • Cogprints: arxiu electrònic per a articles de totes les àrees de la psicologia, les neurociències i la lingüística i d'aspectes relacionats amb aquestes i amb camps afins com la computació, la filosofia, la biologia, la medicina, l'antropologia, etc.
  • Marxists Internet Archivebase de dades configurada com una biblioteca digital de temàtica marxista, i gestionada directament pels participants directes de la iniciativa (voluntaris).

 

Biblioteca digital

Discovery project: biblioteca digital europea de filosofia. Inclou materials de tres períodes de la història de la filosofia: antiga Grècia, era moderna, i era contemporània.

Cercador

Lechuza: Cercador sobre filosofia en espanyol que facilita la localització de documents d'interés filosòfic: llibres, articles de revistes, llocs d'internet...

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.