Skip to Main Content
 

Filosofia: Portals de recursos

Generals

  • Proyecto filosofía en español: portal que conté seccions de recursos documentals, edicions digitals d'obres, fòrums de discusió, llistes de correu, hemeroteca, etc.
  • Cibernous: filosofia en red: la pàgina està estructurada en les seccions: autores, cronología, foros, lógica. Ofereix també una selecció de recursos a internet sobre filosofia.
  • Filosofia.net: el portal de la filosofía en internet: dona accés a altres portals, cercadors, diccionaris, revistes, webs institucionals, etc. sobre filosofia.
  • La caverna de Platón: web dirigida tant a alumnes i professors de secundària com d'educació superior. Té continguts sobre història de la filosofia, art i filosofia, articles, ressenyes de llibres, etc.
  • Filópolis: interessant lloc dedicat a l'ètica i filosofia per a no iniciats. Oferix qüestions de filosofia, història de la filosofia, ètica, activitats interdisciplinars, etc...
  • 1000-word philosophycol·lecció en constant creixement d'assajos originals sobre temes filosòfics rellevants. Aquests són més de caràcter introductori i divulgatiu que articles argumentatius.
  • Cogprints: arxiu electrònic per a articles de totes les àrees de la psicologia, les neurociències i la lingüística i d'aspectes relacionats amb aquestes i amb camps afins com la computació, la filosofia, la biologia, la medicina, l'antropologia, etc.
  • Marxists Internet Archivebase de dades configurada com una biblioteca digital de temàtica marxista, i gestionada directament pels participants directes de la iniciativa (voluntaris).

 

Biblioteca digital

Discovery project: biblioteca digital europea de filosofia. Inclou materials de tres períodes de la història de la filosofia: antiga Grècia, era moderna, i era contemporània.

Cercador

Lechuza: Cercador sobre filosofia en espanyol que facilita la localització de documents d'interés filosòfic: llibres, articles de revistes, llocs d'internet...

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.