Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Enginyeria Química: Recursos Web

Catàlegs comercials

Repositories de dades d´investigació

Repositoris de Open Educational Resources

Avogadro

Avogadro és un potent programa per a dibuixar i visualitzar estructura molecular 3D. D'aquesta forma, i mitjançant l'ús dels elements de la taula periòdica i altres eines, podràs crear estructures simples, dobles o triples, amb diferents elements de colors com el carboni, nitrogen, oxigen, etcètera.
La utilitat també compta amb estructures moleculars predefinides com DNA, RNA i cèl·lules unitàries que podràs inserir en el dibuix de forma senzilla. La plataforma també permet agregar efectes d'animació com per exemple rotació automàtica i per descomptat editar el dibuix realitzat.

Es un programa Open Source disponible per a Windows, Linux i Mac OS X.

Informes tècnics

ChemOffice Professional 2017

ChemOffice Professional és una col·lecció d'eines intel·ligents i integrades que permet als científics i investigadors treballar amb estructures químiques (en 2D o 3D) així com obtenir informació sobre les seues propietats químiques i físiques, emmagatzemant aquesta de tal forma que posteriorment puga compartir-la amb el món científic.

La integració d'aquestes aplicacions amb els programes de Microsoft  Office (Word, Excel….) ofereix als científics solucions completes per a gestionar, modelar i publicar la informació química i biològica.

Instruccions per a la instal·lació

Videos i materials docents

DWSIM - Chemical Process Simulation

DWSIM és un CAPE-Open Simulador de Procés Químic (disponilbe per a  Windows, Linux, macOS, Android i iOS)  que té una l'interfície gràfica de fàcil ús amb moltes utilitats presents en simuladors de procés químics de tipus comercials.

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.