Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Zotero

OpenURL

El servei OpenURL permet la cerca dins del catàleg trobes d'un document que present a la nostra biblioteca de Zotero.

Per a poder utilitzar aquest servei hem d'indicar a Zotero la URL necessària per a realitzar les cerques mitjançant OpenURL en trobes:

Anirem a "Editar -> Preferencias"

Edició OpenURL

En “Avanzadas”, en l'apartat “OpenURL” pegarem la següent direcció en “Sistema de resolución”: https://trobes.uv.es/openurl/34CVA_UV:VU1/34CVA_UV:VU1

Direcció OpenURL

Una vegada introduïda la direcció podrem buscar en trobes.uv.es  qualsevol document que tinguem a la nostra biblioteca de Zotero. En cas que el document siga per exemple un article de revista ens permetrà accedir al seu contingut si està disponible en el nostre catàleg. Per a això hem de seleccionar per exemple un article i en la fletxa situada a l'esquerra de la barra de menú, farem clic en "Búsqueda en biblioteca".

Cerca OpenURL

Zotero s'encarregarà d'obrir una finestra del navegador web i de buscar l'article utilitzant les metadades disponibles. En cas que l'article estiga disponible  i siga open access o disposem de la subscripció al recurs, podrem veure el seu contingut.

OpenUrl en trobes

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.