Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Recursos-e Salut: Eureka Médica Panamericana

Lectura i funcionalitats avançades

Lectura i visor

Per a poder accedir al contingut complet del ebook podem seleccionar la icona amb forma de llibre electrònic que apareix en cadascun dels resultats o clicar en l'opció "Abrir contenido" en la part superior dreta del visor de previsualització.


Una vegada obert el visor, podem accedir a les funcionalitats bàsiques que es mostren en la imatge: accés a l'índex del llibre, accés a les miniatures de les pàgines, cercador i opcions de personalització de la pantalla: activar pantalla completa, zoom, ajustar ample i alt de la pantalla...

 


Funcionalitats avançades

Per a accedir a funcionalitats personalitzades cal registrar-se en la plataforma i validar el compte a través del correu electrònic, d'aquesta manera:

 

 


Una vegada registrat, es pot accedir a 3 funcionalitats avançades:

  • crear marcadors
  • subratllar text i crear notes
  • descarregar material multimèdia: vídeos, gràfics, imatges...
     

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.