Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Recursos-e Salut: Eureka Médica Panamericana

Cerques: filtres, tipus, resultats

Eureka presenta un potent motor de cerca que permet fer consultes alhora en el contingut digital dels llibres. Integra en les cerques el Diccionari de Termes Mèdics de la Reial Acadèmia Nacional de Medicina (DTM), la qual cosa facilita recuperar les diferents accepcions d'un terme i variacions lingüístiques en anglés i la seua definició.


Cerca predictiva i filtres

La cerca proposa suggeriments relacionats amb els termes de la consulta, de manera que es despleguen termes semàntics equivalents i relacionats presents en el contingut digital, així com en el diccionari de termes mèdics.

Tipus de cerca:

  • CERCA CREUADA. Cerca a través del panell de cerca situat en la part superior esquerra de la pantalla on podràs realitzar consultes i filtrar per resultats en tots els continguts de la plataforma al mateix tempsAccés a tota la col·lecció de l'Editorial (inclou llibres als quals no tenim subscripció).
  • CERCA MI EUREKA. Cerca a través d'un cercador situat en la zona central de la pantalla on podràs trobar tots els llibres i col·leccions de l'Editorial Mèdica Panamericana als quals està subscrit la universitat, buscant per Títol, Autor i ISBN

Cerca Creuada EUREKA de Biblioteca Salut
Cerca Mi Eureka de Biblioteca Salut
Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.