Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Recursos-e Salut: Eureka Médica Panamericana

Contingut

Eureka conté els principals manuals de referència en línia de medicina, infermeria i altres disciplines biomèdiques. Més de 35 manuals subscrits imprescindibles i que conformen la bibliografia recomanada d'assignatures de graus en l'àrea de la Salut, entre els quals es troben: Sobotta de Histología, Prometheus anatomía : manual para el estudianteFisiología humana de Silverthorn, Neurociencia de Purves, Obstetricia y ginecología para el grado de Medicina, Enfermería de Salud mental y psiquiátrica de Fornes, Tratado de Pediatría de Cruz...

La plataforma no permet copiar ni descarregar el contingut textual. No obstant això, es poden descarregar recursos multimèdia com a vídeos, imatges, gràfics… previ registre en la plataforma.


Pots trobar el llistat de tots els manuals disponibles des de TROBES i des de la plataforma:

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.