Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Recursos-e Salut: Eureka Médica Panamericana

Com accedir al recurs

Per a accedir al recurs, pots seleccionar la plataforma des del llistat de Col-leccions especialitzades en la pestanya Llibres de les biblioguies temàtiques dels graus de MedicinaInfermeria, Podologia, Odontologia i Fisioteràpia.


També es pot accedir des del catàleg Trobes, cercant per la col·lecció Mèdica Panamericana E-books o cercant individualment cada títol subscrit en la plataforma.

Dins de la plataforma, serà necessari registrar-se per a accedir a funcionalitats avançades com les opcions de destacat de text (marcadors i subratllat) o descàrrega de material multimèdia (vídeos, taules, figures, imatges).

 

 !  Recordeu que si l'accés es fa des de fora de la UV és necessari connectar-se prèviament a la VPN.

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.