Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Pedagogia: Recursos Web

Portales generales

 • REDINED: Red Estatal de Bases de Datos de Información Educativa: recursos sobre investigacions, innovacions, recursos i revistes iberoamericanes sobre educació, amb enllaços al document en text complet si està disponible.
 • Educaguía: Portal de recursos educatius en Internet, per a estudiants, professors, pares i professionals de la educació. Ofereix vídeos educatius, aula virtual, xarxa social, programari, butlletí, etc…
 • Educared: programa impulsat per la Fundación Telefónica i organitzacions del món educatiu, que pretén fomentar l'ús d'Internet en la educació. Ofereix recursos i software educatiu, notícies, i informació sobre formació, premis i certàmens, grups de treball, i molts altres recursos.
 • Biblioteca Escolar Digital: eina didàctica per a professors, alumnes, pares, pedagogs i investigadors del món de l'educació elaborada per la Fundación Germán Sánchez Ruipérez. Recursos per a educació infantil, primària i secundària.
 • Mestre a casa : portal educatiu creat per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a fomentar l'ús de les noves tecnologíes en el sistema educatiu no universitari valencià. Ofereix recursos per a educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius, dividits per matèries.
 • Eduso.net: el portal de la educación social: servei dels col·lectius d'educadors socials que pretén ser un lloc de trobada, diàleg, suport, dinamització, reflexió, de les persones i entitats vinculades a l'Educació Social. Ofereix notícies d'interès, convocatòries relacionades amb formació, ocupació, acció social i cultural, etc...
 • European Comission- Education &Training: portal amb informacions diverses relatives a la formació i l'aprenentatge en l'àmbit europeu.
 • UNESCO: sección de educación

 

 

Institucions i Associacions

 • Ministerio de Educación
 • Generalitat Valenciana- Conselleria d’Educació
 • Instituto Nacional de tecnologías educativas y formación del profesorado: Unitat del Ministeri d'Educació creada per a fomentar la integració de las TICs en les etapes educatives no universitàries.
 • RosaSensat.org: Associació de Mestres Rosa Sensat: associació de mestres units per l'interès comú de millorar l'educació. És un moviment de renovació pedagògica.
 • IRES: Investigación y renovación escolar: xarxa formada per professorat i grups de professores i professors de tots els nivells educatius -infantil, primària, secundària, universitat, adults, educació especial, etc.- que tenen com referent per al seu treball el Model Didàctic de Investigació en l'Escola.
 • Sociedad Española de Pedagogía: organització científica i professional sense ànim de lucre oberta a totes aquelles persones i organitzacions que estiguin interessades a reflexionar sobre l'educació i a millorar la qualitat de la mateixa.
 • Asociación Interuniversitaria de Investigación pedagógica (AIDIPE): associació interessada en l'àmbit de la investigació pedagògica, fonamentalment en les àrees de mètodes d'investigació, medició i avaluació, pedagogia de la diferència, etc. És membre de EERA.
 • European Educational Research Association (EERA): associació fundada amb l'objecte de facilitar la col·laboració entre investigadors de l'educació europeus, promoure la comunicació entre ells i amb les organitzacions internacionals governamentals, i difondre els coneixements de la investigació educativa actual.
 • Asociación mundial de Educadores Infantiles (AMEI-WAECE): entitat sense ànim de lucre constituïda com moviment de renovació pedagògica de l'educació infantil.
 • European Agency for Development in Special Needs Education: organització independent i autònoma establerta als països membres (entre ells Espanya) amb l'objectiu d'actuar com a plataforma per a la col·laboració en matèria d'ensenyament per a estudiants amb necessitats educatives especials.
 • eTwinning: comunitat de centres escolars d'Europa. Els professors de tots els països participants es poden inscriure i utilitzar les eines de la web eTwinning (el portal i l'escriptori) per a trobar-se, conèixer-se virtualment, intercanviar idees i pràctiques, formar grups, aprendre junts en les trobades didàctiques i participar en els projectes en la web.
 • European Schoolnet (EUN): organització internacional de més de vint Ministeris d'Educació europeus que desenvolupa sistemes d'aprenentatge per a escoles, professors i alumnes en tota Europa. La EUN aporta noves perspectives sobre l'ús de les Tecnologies d'Informació i Comunicació a Europa per als encarregats de la presa de decisions polítiques i professionals de l'educació.
Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.