Pots cercar la informació sobre la revista que t'interessa a la pàgina d'inici/cerca de Jisc - Open Policy Finder.
La cerca es pot fer per títol de la publicació (journal) i per ISSN. A més dóna l'opció de filtrar la cerca per editor (publisher) i finançador (funder).
[S'ha de tindre en compte que alguns serveis -com ara la informació de finançadors- està enfocada a usuaris del Regne Unit.]
Si, per exemple, busquem la Universitat de València com a editor, ens donarà el llistat de revistes que té registrades Jisc.

Exemple de cerca de revista:
1. Escrivim el títol de la revista a la caixa de cerca.

2. Una vegada ens apareix el registre de la revista, veiem el títol, els ISSNs, URL, editors i DOAJ .
Ací tenim la pestanya Journal details, on podem anar a la web de la pròpia revista per a verificar que les polítiques editorials són les que detalla el registre de Open policy finder, no sempre és així. A més, a la dreta tenim l'opció Report an error per contactar amb el personal de Jisc, si trobem informació incorrecta o desfasada.

La segona part del registre es refereix a les polítiques editorials (Publisher Policy). S'ha simplificat la informació respecte a la versió anterior de Sherpa-Romeo. Ja no trobem les diferents icones informatives, la nova eina Open policy finder de Jisc mostra d'una manera sintètica les diferents vies (Pathways) d'accés obert de la revista: Published - Accepted - Submitted.
En l'exemple de la revista SAGVNTVM de la Universitat de València veiem d'entrada que la revista només permetria el dipòsit de l'article en la versió que es va publicar, no l'acceptada per la revista ni la versió prèvia enviada per l'autor.
3. Si volem conéixer les condicions d'accés obert amb més detall, hem de sel·leccionar una opció, en aquest cas l'única possible, la publicada.

Ací es detalla la informació sobre l'embargament d'articles, el tipus de llicència Creative Commons, els llocs webs on es pot dipositar i les condicions de l'editor per a fer el dipòsit (en aquest cas el reconeiximent de l'editor).
A la part inferior del registre s'adjunten els enllaços directes a les polítiques editorials d'accés obert de la publicació. Hem d'entendre que l'eina Open policy finder només és una guia, en última instància recomanem contrastar la informació amb la font original.
En la següent secció s'explica més detalladament com interpretar un registre de revista.