Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

125 anys ensenyant química a la UV: selecció de llibres i revistes. Biblioteca de Ciències “Eduard Boscà”

Presentació

Amb motiu de l’aniversari dels 125 anys d’estudi de la Química a la UV, la Biblioteca de Ciències “Eduard Boscà” vol participar amb una mostra de llibres i revistes representatives de l'ensenyament de la química en aquest període.

La mostra recull llibres i revistes en 4 grans apartats, a més d'un apartat dedicat a la química general, que coincideixen amb els Departaments de la Facultat de Química:

Química Orgànica
Química Inorgànica
Química Física
Química Analítica

Hem afegit al final de la guia, un apartat per a revistes espanyoles i un altre amb un recull d’obres de referència (enciclopèdies i diccionaris) que hem considerat interessants.

Tots els documents tenen la referència bibliogràfica amb l’enllaç al catàleg de la biblioteca “Trobes”.

Agraïm als Departaments de Química Orgànica, Química Inorgànica, Química Física i Química Analítica, la selecció de llibres i revistes que ens han facilitat.

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.