Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Traducció i Mediació Interlingüística Llengua B Anglès: Bases de Dades

Llistat bases de dades

Cerca en la llista A/Z

En aquesta llista alfabètica pots buscar entre totes les bases de dades subscrites, filtrant por matèria, tipus de base de dades o proveïdor.

Llistat alfabètic de bases de dades

Accés des de casa

GALE literature

Gale Reference Complete:  bases dades sobre literatura, biografies, notícies ...

Lion

Recull obres relacionades amb la historia de la literatura i crítica literària. A més, de les obres escrites originàriament en anglès, la base de dades inclou obres que van ser escrites en altres idiomes però que han tingut una incidència important en el anglès.

Editions & adaptations of Shakespeare

Conté a text complet 11 primeres edicions des del First Folio de 1623 de la ed. de Cambridge de 1863-6, 28 impresions contemporànies d'obres i poemes, apócrifs selectes i obres relacionades.

"Literary Theory"

"MLA International Bibliography with Full Tex"

La base de dades conté 2.8 milions de cites bibliogràfiques detallades, així com el text complet d'1.000 revistes, algunes tan conegudes com Applied Linguistics, Critique, Comparative Literature, Renaissance Quarterly and College Composition & Communication.

Linguistics and Language Behavior Abstracts

Index i resums de literatura internacional sobre lingüística i ciències de relacionades.

Early English Books Online (EEBO)

Facsímils de tots els llibres i documents impresos a Anglaterra, Irlanda, Escòcia,Gal·les i "British North America" entre 1473 - 1700.

Bases de dades multidisciplinars

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.