Skip to Main Content
 

Filologia Catalana: Treballs acadèmics

Treball de Fi de Grau

Totes les instruccions referents al teu treball de TFG les tens disponibles en la següent pàgina

A Recolecta tens multitud de exemples que pots consultar: TFG de Filologia Catalana

També al repositori de la UOC: Treballs Humanitats

A Roderic, el repositori d´objectes digitals lliures de la UV, tens al teu abast un recull de experiències de companys relatant les seues experiencies a l´hora de elaborar i defensar els seus TFG

 

“Aprèn a fer el TFG (treball fi de grau): fons i organització de la informació (APRÈNTFG)” és un curs en línia oferit pel SBD que té com a objectiu formar l’alumne en les habilitats informàtiques i informacionals avançades necessàries  per a elaborar amb èxit el treball fi de grau.
El curs  es realitza a través d’Aula Virtual, amb dos edicions al llarg del any, a octubre i febrer .
El curs té un caràcter pràctic i està dirigit especialment a alumnes de 3r i 4t de grau.

Tota la informació a:

https://ci2.blogs.uv.es/?page_id=256

Gestor web: Mendeley

Treball de Fi de Màster

Doctorat i Tesis

Tota la informació referent al doctorat i la tesi doctoral la trobaràs en http://links.uv.es/XN5iQaw

Bases de Dades de tesis nacionals i extranjeres:

- TDX: servidor que da acceso al texto íntegro de las tesis doctorales leídas en las Universidades catalanas y otras Comunidades Autónomas. (Versión en catalán, castellano e inglés
Archivo Institucional E-Prints UCM (Universidad Complutense de Madrid), recoge más de 3.000 tesis doctorales de la UCM digitalizadas, presentadas a texto completo.
DART-Europe, Iniciativa de universidades y consorcios de bibliotecas universitarias europeas para poner en abierto en formato electrónico sus tesis.
Liber Liber, Asociación cultural sin fines de lucro. Contiene tesis doctorales Italianas. Texto completo.
Virginia Tech, entidad fundadora de NDLTD ( Networked Digital Library Of Theses and Dissertations). Contiene las tesis leídas en universidades de todo el mundo. En muchos casos incluye el texto completo, en formato PDF.
MIT (Massachusetts Institute of Tecnology), recoge una colección de másters y tesis doctorales seleccionados del MIT. Sólo se incluye los documentos escaneados por el servicio de documentación desde 1998.

A Roderic pots trobar nombrosos exemples de tesis doctorals 

o més exemples a Recolecta 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.