Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Estudis Hispànics: Bases de dades

Cerca avançada

Cerca en la llista A/Z

En aquesta llista alfabètica pots buscar entre totes les bases de dades subscrites, filtrant por matèria, tipus de base de dades o proveïdor.

Llistat alfabètic de bases de dades

Accés des de casa

"Bibliografía de la Literatura Española" (ProQuest)

La base de dades Bibliografia de la Literatura Espanyola és la més completa i única bibliografia sobre la Literatura Espanyola actual. Posa a la seva disposició referencies bibliogràfiques d'obres, edicions, traduccions d'originals i estudis, apareguts a partir de 1980 en llibres o en publicacions periòdiques, homenatges, actes de congressos, miscel·lànies, etc.; editades a Espanya o a l'estranger.

"International Medieval Bibliography"

Bibliografia internacional i interdisciplinària especialitzada en l'Edat mitjana que conté referències bibliogràfiques d'articles de revistes, conferències, etc.

International Medieval Bibliography. Brepolis. Acceso

"Literary Theory"

"MLA International Bibliography with Full Tex"

La base de dades conté 2.8 milions de cites bibliogràfiques detallades, així com el text complet d'1.000 revistes, algunes tan conegudes com Applied Linguistics, Critique, Comparative Literature, Renaissance Quarterly and College Composition & Communication.

"TESO: Teatro Español del Siglo de Oro"

Conté més de 800 peces escrites per setze dramaturgs, com per exemple, Lope de Vega, Calderón de la Barca, Agustín de Moreto, etc. Cada obra es transcriu íntegrament, inclosos els preliminars: aprovacions, censures, privilegis, etc.

CATCOM: Las comedias y sus representantes

La base de dades CATCOM, en la qual treballa actualment el grup d'investigació teatral DICAT, dirigit per Teresa Ferrer Valls, té com a objecte la creació d'un calendari de representacions a Espanya des de mitjan segle XVI fins a finals del segle XVII.

GALE literature

Gale Reference Complete:  bases dades sobre literatura, biografies, notícies ...

Linguistics and Language Behavior Abstracts

Index i resums de literatura internacional sobre lingüística i ciències de relacionades.

Boletín bibliográfico de la Asociación Hispánica de Literatura Medieval

Contiene referencias bibliográficas acerca de las diferentes áreas lingüísticas de la península Ibérica en la Edad Media.

 

ArteLope : base de datos y argumentos del Teatro Lope de Vega

Obras de autoría fiable de Lope de Vega como aquellas probables, dudosas e incluso algunas atribuidas de especial interés que no le pertenecen.

Textes de la Renaissance

Bases de dades d'edicions crítiques dels principals textos de l'Europa del Renaixement, en literatura, filosofia, ciències i arts.

Bases de dades multidisciplinars

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.