|
Estil de presentació i format, basat en l’estil Chicago, ampliament acceptat per escrits acadèmics del camp de les Enginyeries, especialment en les àrees de l’electrònica i la computació. A l’estil IEEE, la citació dins del text és exclusivament numèrica, representada gràficament entre claudàtors, i consecutiva, seguint l’ordre en què els documents van sent esmentats, sense que siga necessari mencionar el nom de l’autor o la data de publicació. Una vegada que s’assigna un nombre a una font, el mateix nombre ha de ser utilitzat en totes les referències a eixa font dins del text. La informació bibliogràfica completa està inclosa exclusivament en la llista de referències, junt amb el nombre de citació respectiu, al final del document. En aquesta bibliografia final, no s’afegiran documents que no s’hagen citat abans en el text.
Consulta les instruccions referents al teu TFG.
Al nostre catàleg Trobes podràs trobar nombrosos recursos sobre com redactar els teus treballs acadèmics.
Et recomanem alguns en concret:
"Aprèn CD" (Competències Digitals): cerca i utilitza la informació correctament. "Aprèn a fer el TFG" (Treball Fi de Grau): fonts i organització de la informació. Són dos cursos en línia oferits pel SBD que tenen com a objectiu formar a l’alumne en les habilitats informàtiques i informacionals avançades necessàries per a elaborar treballs acadèmics de qualitat.
Els cursos es realitzen a través de l'Aula Virtual, al llarg de l'any, a l'octubre i al febrer.
A més, tenen un caràcter pràctic i estan dirigits especialment a alumnes de grau.
Consulta tota l'oferta de Màsters oficials de l'ETSE i la normativa del TFM.
Al nostre catàleg Trobes podràs trobar nombrosos recursos sobre com redactar els teus treballs acadèmics.
Et recomanem alguns en concret:
Pots trobar multitud d'exemples de TFMs relacionats amb ciència de dades a OpenAIRE (Servici temporalment no disponible)
Però recorda ! segueix sempre les indicacions que t'oferirà el/la teu/a tutor/a
Consulta la informació sobre el doctorat a la UV, la tesi i els programes de doctorat de l'ETSE.
Espanyoles:
Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes (Tesis doctorals relacionades amb una àrea concreta.)
Dialnet Plus Tesis Doctorals (Totes les Comunitats Autònomes d'Espanya.)
Docta Complutense (Tesis doctorals - Universitat Complutense de Madrid.)
ProQuest Dissertations & Theses Universitat de València (Tesis doctorals - Universitat de València.)
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa) (Tesis doctorals - majoritàriament Universitats Catalanes - versió en català, castellà i anglès.)
TESEO (Totes les Universitats Espanyoles.)
Europees:
DART Europe: E-theses Portal: Iniciativa d'universitats i consorcis de biblioteques universitàries europees per a posar en obert en format electrònic les seues tesis.
EThOS: E-theses Online Service Regne Unit
HAL Thèses: Thèses en ligne França
TesiOnline Itàlia
Theses.fr França
Altres Països:
DISSERTATION & THESES: Conté més d'1.500.000 referències de tesis doctorals i de màsters pertanyents a més de 500 Universitats de tot el món: nord-americanes des de 1861, europees des de 1988. Es pot consultar i veure la guia d'ús a través de la xarxa de bases de dades de la Universitat.
MIT Theses (Massachusetts Institute of Technology) Estats Units
Networked Digital Library of Theses and Dissertations (NDLTD) Internacional
Open Access Theses and Dissertations Internacional
ProQuest Dissertations & Theses Global (PQDT Global) - PQDT Open (ProQuest)
SUDOC: Le Catalogue du Système Universitaire de Documentation. Permet efectuar cerques bibliogràfiques sobre les col·leccions de les biblioteques universitàries franceses per a tot tipus de documents. Així, inclou els registres de les tesis llegides a França (abans base de dades THESENET).
TESIUNAM (Universitat Nacional Autònoma de Mèxic): Inclou els registres bibliogràfics de les tesis d'aquesta Universitat i d'altres institucions.
WorldCat Dissertations and Theses Internacional
A RODERIC pots trobar nombrosos exemples de tesis doctorals d'enginyeria.
Més exemples de tesis doctorals relacionades amb la ciència de dades a OpenAIRE.
Citeu dades al vostre treball / presentació perquè pugueu:
Incloeu a la vostra cita:
Feu servir programes de citació o guies d’estil? A la nota final utilitzeu el tipus de referència per a "conjunt de dades". Si utilitzeu Mendeley o Zotero, assegureu-vos d’utilitzar altres plantilles de tipus de referència més genèriques i completes l’esencial pel seu conjunt de dades.
És possible que l’editor tingui directrius d’autor sobre com citar dades. A més, busqueu exemples d’articles publicats anteriorment.
Pot ser que el dipòsit o la font del conjunt de dades hagi suggerit cites.
Si no hi ha models recomanats de citació de dades, proveu d’utilitzar recomanacions de DataCite per obtenir el format mínim per citar dades:
Elements obligatoris
Elements opcionals (segons correspongui)
Les formes recomanades de citació de dades són:
Creador (Any de publicació): Títol. Editor. Identificador
Creador (Any de publicació): Títol. Versió. Editor. Tipus de recurs. Identificador
Augmenteu els percentatges de citacions permetent a altres investigadors citar les vostres dades i les vostres publicacions. Hi ha tres passos clau per fer les vostres dades més accessibles i citables:
DataCite
Identifiqueu els dipòsits en línia de dades de recerca, obteniu ajuda per obtenir identificadors persistents de conjunts de dades, fluxos de treball i estàndards per a la publicació de dades o enllaceu les dades subjacents amb els vostres articles publicats.
Un dipòsit on els usuaris poden fer que tots els resultats de la investigació estiguin disponibles de manera citable, compartible i descoberta.
Dryad
Cerqueu i arxiveu fitxers de dades associats a qualsevol article publicat en ciències o medicina.
Open Researcher & Contributor iD (ORCID)
Els investigadors poden obtenir un identificador digital gratuït i únic per distingir les seves activitats de recerca d’altres amb noms similars.