Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Sala d'Espera: PRESENTACIÓ

BIBLIOTECA CIÈNCIES DE LA SALUT PELEGRÍ CASANOVA

Per què un blog divulgatiu?

Benvinguts i benvingudes a Sala d'Espera, es tracta d'un blog de divulgació que pretén donar a conèixer el nostre xicotet fons literari, deixant a un costat els manuals i revistes de caràcter acadèmic i com no els farragosos apunts i exàmens. Encara que semblen mons separats, l'objectiu principal de la medicina i de les humanitats és el mateix: l'estudi de l'home.

Aquest lloc pretén ser un espai per l'esbargiment en tots els seus aspectes i recursos, des de còmics manga fins als il·lustradors de moda que hi circulen per les xarxes socials però també un punt de trobada educatiu i enriquidor en l'àrea de salut.

Així que si coneixes o tens notícies sobre còmics, novel·les gràfiques, llibres o revistes que t'interessen i consideres important per a la col·lecció de la biblioteca de salut, per favor, fes-nos arribar una desiderata a infosalud@uv.es o a La Bibliotec@Respon. A l'eina de cerca i descobriment Trobes podeu consultar el material que tenim a les Bibliotequesuv.

Ara passeu i gaudiu! 😊

 

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.