Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Sala d'Espera: col·lecció divulgativa Biblioteca CC. de la Salut: BLOG

BIBLIOTECA CIÈNCIES DE LA SALUT PELEGRÍ CASANOVA

Per què un blog divulgatiu?

Benvinguts i benvingudes a Sala d'Espera, es tracta d'un blog de divulgació que pretén donar a conèixer el nostre xicotet fons literari, deixant a un costat els manuals i revistes de caràcter acadèmic i com no els farragosos apunts i exàmens. Encara que semblen mons separats, l'objectiu principal de la medicina i de les humanitats és el mateix: l'estudi de l'home.

Aquest lloc pretén ser un espai per l'esbargiment en tots els seus aspectes i recursos, des de còmics manga fins als il·lustradors de moda que hi circulen per les xarxes socials però també un punt de trobada educatiu i enriquidor en l'àrea de salut.

Així que si coneixes o tens notícies sobre còmics, novel·les gràfiques, llibres o revistes que t'interessen i consideres important per a la col·lecció de la biblioteca de salut, per favor, fes-nos arribar una desiderata a infosalud@uv.es o a La Bibliotec@Respon. A l'eina de cerca i descobriment Trobes podeu consultar el material que tenim a les Bibliotequesuv.

Ara passeu i gaudiu! 😊

 

Coneix la Biblioteca de Ciències de la Salur Pelegrí Casanova

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.