Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Cinema social i polític: Inici

Recomanem ...

 

A través de la mirada de 18 estudiosos amb diversa formació en les ciències socials (politòlegs, sociòlegs, juristes, historiadors, comunicadors socials…) sobre diferents pel·lículas i sèries (Dogville, Star Wars, La batalla de Argel, Mad Men o Espartaco, entre otras), Cuando las películas votan explora nocions crucials de la política per a entendre el món en el què vivim [llegir la descripció a la web de l’editorial]

 

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Cerca al catàleg TROBES

undefined

Cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat  de recursos externs, molts a text complet

Guia d'ajuda completa

Cerca a Trobes documents relacionats amb el cinema polític

Articles

Per trobar articles al catàleg Trobes, busca els termes del teu interès i utilitza el filtre de Tipus de recurs "Article"

Cerca revistes per ISSN

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.