Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Medicina legal: Inici

Definició

La medicina forense, també anomenada medicina legal, jurisprudència mèdica o medicina judicial, és la branca de la medicina que s’aplica tots els coneixements mèdics i biològics necessaris per a la resolució dels problemes que planteja el dret. El metge forense auxilia jutges i tribunals en l’administració de justícia, determinant l’origen de les lesions sofertes per un ferit o la causa de la mort mitjançant l’examen d’un cadàver. Estudia els aspectes mèdics derivats de la pràctica diària dels tribunals de justícia, on actuen com a pèrits. Es vincula estretament amb el dret mèdic. El metge especialista en l’àrea rep el nom de metge legista o metge forense. (Wikipedia)

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Cerca al catàleg TROBES

undefined

Cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat  de recursos externs, molts a text complet

Guia d'ajuda completa

Articles

Per trobar articles al catàleg Trobes, busca els termes del teu interès i utilitza el filtre de Tipus de recurs "Article"

Organismes i associacions

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.