Skip to Main Content
 

Medicina legal: Inici

Definició

La medicina forense, també anomenada medicina legal, jurisprudència mèdica o medicina judicial, és la branca de la medicina que s’aplica tots els coneixements mèdics i biològics necessaris per a la resolució dels problemes que planteja el dret. El metge forense auxilia jutges i tribunals en l’administració de justícia, determinant l’origen de les lesions sofertes per un ferit o la causa de la mort mitjançant l’examen d’un cadàver. Estudia els aspectes mèdics derivats de la pràctica diària dels tribunals de justícia, on actuen com a pèrits. Es vincula estretament amb el dret mèdic. El metge especialista en l’àrea rep el nom de metge legista o metge forense. (Wikipedia)

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Cerca al catàleg TROBES

undefined

Cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat  de recursos externs, molts a text complet

Guia d'ajuda completa

Articles

Per trobar articles al catàleg Trobes, busca els termes del teu interès i utilitza el filtre de Tipus de recurs "Article"

Organismes i associacions

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.