Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Mediació penal: Inici

Definició

La Mediació Penal és una proposta de la Justícia reparadora que busca l’equilibri entre els interessos de la víctima i la comunitat i la necessitat de reinserció social dels infractors. Consisteix en la participació voluntària de l’imputat per un delicte o falta i de la víctima o perjudicat, en un procés de diàleg o comunicació conduït per un mediador imparcial amb l’objectiu d’aconseguir la reparació al dany causat i la solució del conflicte des d’una perspectiva justa i equilibrada dels interessos d’ambdues parts. (http://www.itermediadores.org)

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Cerca al catàleg TROBES

undefined

Cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat  de recursos externs, molts a text complet

Guia d'ajuda completa

Articles

Per trobar articles al catàleg Trobes, busca els termes del teu interès i utilitza el filtre de Tipus de recurs "Article"

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.