Skip to Main Content Imagen con enlace a nueva ventana
Biblioteca UV

Pau i No violència: Inici

Guia específica Pau i No violència. Descripció

undefined
Es defineix, en sentit positiu, com un estat de tranquil·litat o quietud, i en sentit oposat com absència d’inquietud, violència o guerra. Definirem la pau com el desenvolupament de les capacitats humanes, tant personals com col·lectives, de benestar (necessitats bàsiques), d’identitat (drets d’autonomia de la persona) i llibertat en un clima tranquil on el conflicte s’hi trobarà absent.

(Font: Glossari Docents, interactuem a l’Escola)

Pau i No violència en la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Quan cerquem un llibre en el catàleg Trobes, es facilita la ubicació del mateix mitjançant al codi escrit al llom del llibre. Pots trobar llibres sobre "Pau i No violència" amb les matèries "pau" i tambè "No-violencia"Podeu fer la cerca avançada: Qualsevol camp conté paz i Qualsevol camp és (exacte) No violencia.

També podeu concretar-la utilitzant els filtres a l'esquerra de la pantalla de resultats per trobar altres expressions o mediació per àrees.

Una vegada localitzat el llibre, cerca el codi de la signatura al plànol alçat.

Alçat Planol CCSS

Recurs destacat

Recursos d'interés

Instituts d’Investigació i Observatoris

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.