Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Dret en tràfic: Inici

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Cerca al catàleg TROBES

undefined

Cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat  de recursos externs, molts a text complet

Guia d'ajuda completa

Bases de dades específiques

  • Circulación y seguro de vehículos (dins El Derecho Total Mementos)  Recopilació d’informació jurídica sobre dret de la circulació i segur de vehicles en totes les seues implicacions: civil, penal i administrativa. Conté legislació, jurisprudència, doctrina, comentaris, formularis, models i supòsits pràctics. A més inclou una eina per al càlcul d’indemnitzacions per danys corporals derivats d’accidents de circulació.

Articles

Per trobar articles al catàleg Trobes, busca els termes del teu interès i utilitza el filtre de Tipus de recurs "Article"

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.