Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.
 

Bancs i entitats financeres: Inici

Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians

Cerca al catàleg TROBES

undefined

Cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat  de recursos externs, molts a text complet

Guia d'ajuda completa

Destaquem

Webs d’interés

  • BBVA Research. Portal global del Servei d’Estudis de BBVA.
  • CaixaBank Research. Portal de CaixaBank la missió del qual és crear i divulgar coneixement a partir de la recerca i l’anàlisi econòmica.
  • Fondo Histórico Documental (CECA). Centre de recerca i referència per a l’estudi de la història del sector Caixes d’Estalvis i per al coneixement de la històrica econòmica i financera del nostre país.
  • Repositorio Institucional del Banco de España. Publicacions que arrepleguen les activitats d'anàlisi econòmica i investigació del Banc d'Espanya, la seua activitat institucional i el patrimoni bibliogràfic digitalitzat

Articles

Per trobar articles al catàleg Trobes, busca els termes del teu interès i utilitza el filtre de Tipus de recurs "Article"

Cerca revistes per ISSN

Licencia de Creative Commons
Este obra cuyo autor es Servei de Biblioteques i Documentació. Universitat de València está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.